O podjetju

Viktory ponuja veliko lastnih izdelkov. visoke kvalitete Izdelkov na svetovnem trgu.

Našim strankam nudimo prvovrstne izdelke in usluge. Dolgoletne mednarodne izkušnje In cilji po odlično opravljenem delu. storitvah in velik posluh do naših strank so nam prislužili sloves lojalnega in zaupanja vrednega ponudnika.

Pri nas boste deležni kvalitetnih artiklov in storitev kot jih pričakujete od vodilnega podjetja na trgu. Naše podjetje se neprestano razvija, saj se neprestano pojavljajo nove potrebe in želje strank po kvalitetnih izdelkih na trgu.

Timsko delo in sodelovanje nam je zelo pomembno. Vaše želje in potrebe so nam zelo pomembne. saj tako lahko ponudimo izdelek odličen izdelek prav za vas. Mi smo zavezani k vašemu zadovoljstvu in uspehu.

Zadovoljne stranke so naša prioriteta. Vi ste nam zelo pomembni. Od nas lahko pričakujete prvovrstno podporo in spoštovanja vreden odnos. Ponosni smo. da z vami uspešno sodelujemo.

Naša ponudba:

Proizvodnja in prodaja artiklov iz kvalitetnih materialov.
Izdelki Viktory so pokrivala, pregrinjala za glasbila in glasbeno opremo,
Naramnice, jermeni in razni pasovi za vse vrste harmonik in ostala glasbila.
Torbe, vreče za mikrofonska, zvočniška in foto stojala, projekcijska platna, rol upe za shranjevanje, zaščito in transport.

Reference in partnerji:

Martin Professional, Rock Shop, Glasbeni center. Audio Repec Audio Kondrič, Temis sound, Hit Gorica, Lek. Panvita, Sava Hotels & Resorts. Jože Ružič s.p., Musikhaus Golob. Johan Engleder, Megamarketing...

Podatki podjetja:

Viktory - Miran Skok s.p.
Šeronova ulica 1
SI-2250 Ptuj
Slovenija
Davčna številka: SI84246979
Registracijska številka podjetja: 3655946000

Bančno poslovanje

SKB - Slovenija
Sparkasse - Österreich
PayPal - WorldWide


Postanite srečen uporabnik naših visokokakovostnih in kvalitetnih zaščitnih pokrival Viktory!